CELEBRITIES

Η Beyoncé έκανε το καλύτερο δώρο σε νεαρή θαυμάστρια της, η οποία μάχεται τον καρκίνο


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2020

Η Beyoncé έκανε το καλύτερο δώρο σε νεαρή θαυμάστρια της, η οποία μάχεται τον καρκίνο

Η Beyoncé συνέβαλε με τον τρόπο της ώστε να φωτιστεί η καθημερινότητα μιας νεαρής θαυμάστριας της, η οποία μάχεται τον καρκίνο. 

Το Σάββατο που μας πέρασε, η Lyric Chanel, η οποία έχει καρκίνο στον εγκέφαλο, έγραψε στο Instagram πως δέχτηκε ένα υπέροχο δώρο από την αγαπημένη της τραγουδίστρια, Beyonce. Η νικήτρια των Grammy's έστειλε στη μικρή οπαδό της λευκά λουλούδια ενώ της έγραψε σε κάρτα και μερικά ενθαρρυντικά λόγια, που βοήθησαν στην ενίσχυση της ψυχολογίας της. 

"Όταν η Queen Bey σού στέλνει λουλούδια", έγραψε η μαμά της Lyric στη λεζάντα του post που δημοσίευσε αφότου η κόρη της έλαβε το ιδιαίτερο αυτό δώρο. Όπως συνέχισε, "Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ @Beyonce. Η Lyric ήταν σοκαρισμένη που έλαβε mail από εσένα και είπε πως η Beyonce είναι η καλύτερη. Σε αγαπάμε τόσο πολύ και η κόρη μου ελπίζει ότι μια μέρα θα σε γνωρίσει από κοντά". 

https://instagram.com/p/CFnpBTfjKh9/

Το υπέροχο δώρο στάλθηκε από τη Beyonce λίγες ημέρες αφότου η Lyric μοιράστηκε στο Instagram κάποια μικρά clips από παλιά, όπου η ίδια τραγουδούσε σε προσχολική ηλικία, μουσικές επιτυχίες της αγαπημένης της τραγουδίστριας όπως το "Love On Top" από το 2011. Η Beyonce στο μήνυμά που της έγραψε, εξηγεί πως ήθελε να δει τον τρόπο, με τον οποίο η μουσική έχει βοηθήσει τη Lyric στη δύσκολη αυτή μάχη που δίνει καθημερινά. 

Όπως της έγραψε συγκεκριμένα η Beyonce, "Γλυκιά μου, μπορώ να δω τα αστέρια σε όλη τη διαδρομή από εδώ, μπορώ να αισθανθώ τον ήλιο όποτε είσαι κοντά". Με αυτά τα λόγια, που είναι οι στίχοι του τραγουδιού αποφάσισε να ξεκινήσει η τραγουδίστρια αυτά που ήθελε να γράψει στο σημείωμα που έλαβε η Chanel. "Ήθελα πολύ να μάθω αν αυτοί οι στίχοι σε έχουν εμπνεύσει σήμερα με τον ίδιο τρόπο που ενέπνευσες εσύ εμένα. Ανυπομονώ μία ημέρα να σε γνωρίσω από κοντά και είμαι πολύ χαρούμενη, που είσαι σπίτι ασφαλής. Είσαι μαχήτρια. Ο Θεός να σε ευλογεί, B". 

https://instagram.com/p/CFhjFQ2DnXO

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS