CELEBRITIES

Η εγκυμονούσα Chrissy Teigen βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2020

Η εγκυμονούσα Chrissy Teigen βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών

H Chrissy Teigen, που έκανε γνωστό πρόσφατα πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών της εγκυμοσύνης.

Το διάσημο μοντέλο διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησης και εύχεται να τα καταφέρει. Όπως έχει πει έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη και πως πρέπει να περνάει όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία της ίδιας και του αγέννητου μωρού της.

https://instagram.com/p/CFs8I2JpDf0/

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, το μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη τονίζοντας: «Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνας και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε ο,τιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», τόνισε η Teigen με τον John Legend να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Δείτε ακόμη: Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.