CELEBRITIES

Throwback: Η Catherine Zeta Jones μοιράστηκε μια φωτογραφία σε παιδική ηλικία με την μητέρα της


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2020

Throwback: Η Catherine Zeta Jones μοιράστηκε μια φωτογραφία σε παιδική ηλικία με την μητέρα της

Η διάσημη ηθοποιός Catherine Zeta Jones είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες με μεσογειακή ομορφιά, την οποία όλοι θαυμάζουμε. Αυτή τη φορά, η 51χρονη star έκανε ένα throwback στο Instagram με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η διάσημη ηθοποιός ήταν τότε, μόλις πέντε χρονών.

«Η μητέρα μου κι εγώ στα γενέθλια μου το 1974, Ισπανία», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post. Στη φωτογραφία, εκείνη και η μητέρα της ποζάρουν στη βεράντα του σπιτιού. Η μητέρα της, Patricia Fair, φοράει ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα και ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο δένει μπροστά, ενώ η Catherine Zeta-Jones είναι ντυμένη με ένα ροζ πουά φόρεμα με λευκή δαντέλα και λευκή κορδέλα στα μαλλιά.

Η ηθοποιός δεν μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της, οικογενειακές φωτογραφίες ης μητέρας της και αυτή αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές, που η ηθοποιός μοιράζεται με τους θαυμαστές της μια εικόνα της μητέρας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.