CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε γιατί σκεφτόταν να εγκαταλείψει το Hollywood


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε γιατί σκεφτόταν να εγκαταλείψει το Hollywood

Η Jennifer Aniston μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, αποκάλυψε ότι σκέφτηκε σοβαρά να εγκαταλείψει τη λάμψη του κινηματογράφου μετά από ένα "άθλιο" έργο στο οποίο συμμετείχε, μετά την ολοκλήρωση του οποίου ένιωσε κενή. Μάλιστα, η σταρ των Friends παραδέχτηκε ότι αυτή η σκέψη να εγκαταλείψει τη βιομηχανία θεάματος ήρθε ως "φαντασίωση" στο μυαλό της... Αλλά όπως ήρθε, έτσι έφυγε.

https://instagram.com/p/CDKzW-HDogh/

Μιλώντας με τους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett στο podcast Smartless, η ηθοποιός ρωτήθηκε πότε ήταν η πιο πρόσφατη στιγμή, που της πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει το Hollywood. "Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε από το μυαλό μου να το κάνω". "Μόλις είχα ολοκληρώσει ένα δύσκολο και εντελώς απροετοίμαστο project και σκέφτηκα: Ουάου, αυτό με εξόντωσε, με απομύζησε. Και δεν ξέρω αν αυτό με ενδιαφέρει πια". Και πρόσθεσε: "Ήταν ένα κακό και απροετοίμαστο project, από αυτά που λες: Δεν θα το ξανακάνω με τίποτα". 

https://instagram.com/p/B8cPQLjBdYY/

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι το σενάριο "δεν ήταν έτοιμο" με αποτέλεσμα να κολλήσει εκεί σε αυτή τη δουλειά επί τρεις μήνες. Και τότε αναρωτήθηκε αν άξιζε τον κόπο να το περνάει αυτό και σκέφτηκε πόσο λυτρωτικό θα ήταν αν αποχωρούσε.

Δείτε ακόμη: Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.