CELEBRITIES

H Kim Kardashian φωτογραφήθηκε από τον Kanye West και το αποτέλεσμα είναι αισθητικά υπέροχο


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2020

H Kim Kardashian φωτογραφήθηκε από τον Kanye West και το αποτέλεσμα είναι αισθητικά υπέροχο

Έχουμε δει την Kim Kardashian να ποζάρει σε δεκάδες εξώφυλλα για μεγάλα περιοδικά από κορυφαίους φωτογράφους. Αυτή τη φορά πίσω από τον φωτογραφικό φακό είναι ο σύζυγός της Kim Kardashian, Kanye West. Και το αποτέλεσμα είναι arty και αισθητικά υπέροχο

Όπως μας ενημερώνει το περιοδικό ΑnOther Magazine, η φωτογράφιση για το τεύχος Fall-Winter 2020 έγινε κατά τη διάρκεια του lockdown. Στο εξώφυλλο βρίσκονται, η Kim Kardashian και η Michèle Lamy με τις δυο καλές φίλες να φορούν η μία δημιουργίες της άλλης. Οι οδηγίες για τη φωτογράφιση δόθηκαν από τον φωτογράφο, Paul Kooiker, όμως τόσο η 39χρονη Kim, όσο και η 76χρονη Michèle Lamy φωτογραφήθηκαν από τους συζύγους τους.

Η Kim συνδύασε το κορμάκι από το brand της (συγκεκριμένα φόρεσε το Essential Crew Neck) με ένα εντυπωσιακό layering κοσμημάτων από τη συλλογή HUNROD της Michèle Lamy μαζί με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Loree Rodkin και τον σχεδιαστή σύντροφό της, Rick Owens.

https://instagram.com/p/CF4gP6MAoQ1/

Το αποτέλεσμα είναι καλλιτεχνικό και η Κim πιο απλή και προσιτή από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.