CELEBRITIES

H Catherine Zeta- Jones πριν από 31 χρόνια στο πιο νοσταλγικό throwback post


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2020

H Catherine Zeta- Jones πριν από 31 χρόνια στο πιο νοσταλγικό throwback post

Η αγαπημένη ηθοποιός, Catherine Zeta- Jones αναπολεί, όπως φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στο θέατρο. 

Το νοσταλγικό post μάς πάει πίσω στον χρόνο, και μάλιστα στο 1989, όταν η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στην παράσταση, "Street Scene". Οι τρεις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram είναι από τη σκηνή του θέατρου στο Λονδίνο για την συγκεκριμένη παράσταση και απέσπασαν αμέσως αμέτρητα σχόλια θαυμασμού. Η γοητευτική σήμερα ηθοποιός του Hollywood, φαίνεται πως αναπολεί τις θεατρικές της στιγμές, καθώς μπήκε στον χώρο από μικρή ηλικία.

jenny.gr

Η star πήγε σε καλλιτεχνικό σχολείο στο δυτικό Λονδίνο και μπήκε από νωρίς στον κόσμο του θεάτρου. Μάλιστα, έκανε τα πρώτα δειλά βήματα πάνω στη σκηνή από το σχολείο αφού ήταν μέλος τοπικής χορευτικής ομάδας. Το επίσημο ντεμπούτο στην υποκριτική το έκανε όταν βρέθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Annie» μια παραγωγή του Swansea Grand Theatre, ενός από τα μεγαλύτερα θέατρα της περιοχής Σουάνσι στην Ουαλία. 

Ο ρόλος που έκανε τη διάσημη ηθοποιό να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic το 2000, για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Το πρόσφατο post της στο Instagram, δείχνει στο κοινό πως ο δρόμος προς τη δόξα είχε αρχίσει να διαφαίνεται πολλά χρόνια πριν. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ catherinezetajones

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.