CELEBRITIES

Η Meghan Μarkle φόρεσε ό,τι πιο minimal μπορεί κανείς να φανταστεί και ήταν υπέρκομψη


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2020

Η Meghan Μarkle φόρεσε ό,τι πιο minimal μπορεί κανείς να φανταστεί και ήταν υπέρκομψη

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μια σημαντική συζήτηση μέσω βίντεοκλήσης με την Μαλάλα Γιουσαφζάι, την 23χρονη ακτιβίστρια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Κοριτσιού.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκαν ξανά από το καθιστικό του σπιτιού τους στην Καλιφόρνια. Η Meghan Markle επέλεξε να κάνει μια casual chic εμφάνιση, η οποία αν και απόλυτα minimal, ήταν εξαιρετική. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο bodysuit, αμάνικο, turtleneck, ribbed που κοστίζει 254 ευρώ.

https://instagram.com/p/CGNh3XDMyh9/

Είναι ένα basic κομμάτι, που ταιριάζει πραγματικά με όλα! Η Μeghan το συνδύασε με λευκό chino παντελόνι και καφέ ζώνη στη μέση. Είχε τα μαλλιά της σε ένα κομψό, sleek κότσο ενώ επέλεξε έντονο μακιγιάζ και σκούρο κραγιόν. Τέλος, φορούσε χρυσά, διακριτικά κοσμήματα. Απέδειξε έτσι, ότι ακόμα και το πιο απλό κομμάτι μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για μια μοναδικά κομψή εμφάνιση!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.