CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Aνακοίνωσε το φύλο του μωρού της και το ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

Chiara Ferragni: Aνακοίνωσε το φύλο του μωρού της και το ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο

Η Chiara Ferragni δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, είναι και πάλι έγκυος. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη συνέχεια και ο σύζυγός της Fedez ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους, πως θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Οι δύο τους, δημοσίευσαν φωτογραφίες του γιου τους Leo να κρατά στα χέρια του, το υπερηχογράφημα και ξάφνιασαν ευχάριστα τους fans. H νέα είδηση που έδωσε στη δημοσιότητα η Chiara είναι το φύλο του μωρού της καθώς και το νέο επιχειρηματικό της βήμα.

Το πρωί της Δευτέρας η διάσημη influencer ανακοίνωσε ότι περιμένει κοριτσάκι! Το χαρμόσυνο νέο μοιράστηκε μέσα από ένα ακόμη τρυφερό οικογενειακό βίντεο.

Στην συνέχεια ακολούθησε η αποκάλυψη ότι η 33χρονη Influencer, σκέφτεται να κάνει το ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο. Πολλά παγκόσμια είδωλα έχουν χτίσει την αυτοκρατορία τους. Τα καλλυντικά Fenty Beauty με την υποστήριξη της LVMH της ποπ σταρ της Barbad, Rihanna, κέρδισαν 500 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους.

Η Chiara ωστόσο δεν έχει προσδιορίσει ποια από τις τρεις εταιρείες που ελέγχει θα έβγαινε στην αγορά. Η Sisterhood, η οποία διαχειρίζεται τις καμπάνιες μάρκετινγκ της, ανέφερε έσοδα 11 εκατομμυρίων ευρώ πέρυσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Σε συνδυασμό με την επιχείρηση μόδας Serendipity και το TBS Crew, το οποίο κατέχει το blog της Ferragni "The Blonde Salad", δημιούργησαν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ των πωλήσεων του 2019.

Δείτε ακόμη: Η Chiara Ferragni και το αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.