CELEBRITIES

Η πρώτη επίσημη ασπρόμαυρη φωτογράφιση του Harry και της Meghan μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2020

Η πρώτη επίσημη ασπρόμαυρη φωτογράφιση του Harry και της Meghan μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μόλις έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή τους φωτογράφιση μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Μάρτιο.

Η εντυπωσιακή ασπρόμαυρη λήψη έγινε από τον Matt Sayles για το Time Magazine δεδομένου ότι το βασιλικό ζευγάρι κάνει σημαντικές ενέργειες μαζί με το περιοδικό ώστε να γίνει ασφαλέστερη η περιήγηση στον ψηφιακό κόσμο.

H Meghan και ο Harry σχεδιάζουν να γίνουν οι παρουσιαστές ενός διαδικτυακού event στα πλαίσια του TIME100 Talks, που θα περιλαμβάνει συζητήσεις με ακτιβιστές, online δημιουργούς και ειδικούς για το πώς μπορούν να βελτιωθούν οι online κοινότητες. Η φωτογραφία του ζευγαριού, που τραβήχτηκε στα πλαίσια προώθησης της ενέργειας και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο κοινό, δείχνει τη Meghan να φοράει ένα από τα αγαπημένα της κοστούμια και να στηρίζεται στο πόδι του Harry, χαμογελώντας στην κάμερα.

jenny.gr
Photo Credit: Time Time magazine/ Matt Sayles

Το event κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου ενώ θα περιλαμβάνει μια σειρά από καλεσμένους, όπως τον σύζυγο της Serena Williams και συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian. Το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό ανυπομονεί να παρακολουθήσει τον Harry και τη Meghan στο πρώτο κοινό τους εγχείρημα μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι πριν 7 μήνες. 

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.