CELEBRITIES

Ο Hugh Grant μιλάει για την πατρότητα στα 60: «Προσπαθώ να είμαι ένας νεαρός μπαμπάς στο σώμα ενός γέρου»


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2020

Ο Hugh Grant μιλάει για την πατρότητα στα 60: «Προσπαθώ να είμαι ένας νεαρός μπαμπάς στο σώμα ενός γέρου»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Radio Times, o Hugh Grant μίλησε μεταξύ άλλων, για την πατρότητα, χαρακτηρίζοντάς την ως "την καλύτερη και χειρότερη περίοδο" της ζωής του.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος εξήγησε: "Οποιοσδήποτε με μικρά παιδιά θα συμφωνούσε ενδεχομένως πως είναι ταυτόχρονα η χειρότερη και η καλύτερη περίοδος της ζωής του. Σε καθημερινή βάση, όταν σκοντάφτεις σε ένα ακόμη σπασμένο παιχνίδι μετά από hangover, είναι απαίσια. Αλλά όταν κοιτάζεις τις φωτογραφίες στο iPhone σου, καταλαβαίνεις, Α, ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Είναι πολύ ωραίο".

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε μάλιστα, για την προσπάθειά του να είναι "νεαρός μπαμπάς στο σώμα ενός γέρου". Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στη νέα του συνέντευξη: "Προσπαθώ να είμαι ένας νεαρός μπαμπάς στο σώμα ενός γέρου αλλά είναι δύσκολο, ωστόσο αξίζει. Είναι πολύ ωραία, χρειάζεσαι μια οικογένεια. Τώρα το καταλαβαίνω".  

https://instagram.com/p/B8EX7JrB5Vd/

Ο 60χρονος star που έχει πέντε παιδιά, μίλησε για την οικογενειακή του ζωή και τα βιώματά του ως πατέρας. Όπως δήλωσε ο ίδιος, πολλές φορές νιώθει ότι είναι "ανόητος" ως μπαμπάς, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι τα παιδιά του βρίσκουν διασκεδαστική την πειρακτική του διάθεση. Μάλιστα, ο Grant ομολόγησε πως από τότε που έγινε γονιός, μετατράπηκε σταδιακά στον δικό του πατέρα χωρίς καν να το καταλάβει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε: "Κάποια στιγμή, γίνεσαι ο πατέρας σου. Δεν συνειδητοποιείς καν ότι το κάνεις, αλλά συμβαίνει. Φωνάζω με τον ίδιο τρόπο που μου φωνάζει. Κάνω μια γελοία γκριμάτσα, όπως εκείνος. Στιλιστικά μοιάζω περισσότερο στη μητέρα παρά στον πατέρα μου. Ως παιδιά, έκανε διάφορες αστείες φωνές μαζί μας. Το κάνω κι εγώ στα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως τους αρέσει. Δυσανασχετούν".

Σε διάστημα εννέα ετών, ο Hugh Grant έχει κάνει πέντε παιδιά, αν και πριν από αυτό ζούσε μια εκ διαμέτρου αντίθετη ζωή. Ωστόσο, όπως λέει, οι αντιλήψεις του περί παιδιών ήταν "εντελώς λάθος» όταν ήταν εργένης. «Με τα παιδιά δυσανασχετούσα πολύ. Ο κόσμος έλεγε, Αχ, Hugh, δεν το καταλαβαίνεις, αλλά είχαν δίκιο", όπως παραδέχεται και ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS