CELEBRITIES

H Tori Spelling εξομολογήθηκε ότι δεχόταν bullying στη σειρά Beverly Hills για την εμφάνισή της


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2020

H Tori Spelling εξομολογήθηκε ότι δεχόταν bullying στη σειρά Beverly Hills για την εμφάνισή της

H Tori Spelling έγινε γνωστή μέσα από την θρυλική σειρά, Beverly Hills που μέχρι και σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία. Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της, και μάλιστα εστίασε στα χρόνια που έπαιζε στη σειρά. Όπως έγραψε η ίδια στο Instagram, κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς δεχόταν bullying.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Τότε μισούσα τα μάτια μου. Όταν ξεκίνησα να παίζω στο 90210 στα 16 μου χρόνια δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Τότε τα trolls του internet (ναι, υπήρχαν και τότε!) με αποκαλούσαν βάτραχο και γουρλομάτα. Το να αντιμετωπίζω αυτά τα σχόλια, στα χρόνια που σε διαμορφώνουν, ήταν αρκετά δύσκολο.”

H ίδια συνεχίζει, λέγοντας: “Πέρασα χρόνια, ικετεύοντας τους make up artist στις εκπομπές και τις ταινίες να κάνουν τα πάντα για να φαίνονται τα μάτια μου πιο μικρά. Έκλαιγα για την εικόνα μου στην καρέκλα των μακιγιέζ”.

H Tori Spelling περιγράφει πόσο της κόστισαν ψυχολογικά όλες οι αρνητικές κριτικές αλλά κατάλαβε πόσο λάθος ήταν όλο αυτό όταν έκανε το Scream 2 και το εξώφυλλο των Rolling Stone. Τα μάτια της έγιναν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και εξέφρασαν όλα τα συναισθήματά της. Έτσι με την πάροδο του χρόνου αγάπησε την εικόνα της περισσότερο. Σε αυτή της την προσπάθεια, την βοήθησε ο πατέρας της που ήταν δίπλα της για να της υπενθυμίζει πόσο όμορφη είναι!

https://instagram.com/p/CEFW9H-DpV0

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.