CELEBRITIES

Πώς θα ήταν σήμερα 10+1 star που πέθαναν νέοι


24 Οκτωβρίου 2020

Πώς θα ήταν σήμερα 10+1 star που πέθαναν νέοι

Δέκα καλλιτέχνες και μια πριγκίπισσα που πέθαναν νέοι «ξαναζωντανεύουν» και αποκτούν τα σημάδια του χρόνου.

Και οι 11 ήταν υπέροχοι, όμορφοι, επιτυχημένοι, ταλαντούχοι. Όμως και οι 11 μας άφησαν πολύ νωρίς και μαζί με εμάς άφησαν πίσω τους κενό δυσαναπλήρωτο.

Από τον Τζέιμς Ντιν που πέθανε στα 24 του χρόνια, έως τον Έλβις Πρίσλεϊ που «έφυγε» στα 42, κανείς από τους 11 διασήμους που βρίσκονται στη συλλογή των φωτογραφιών που ακολουθεί, δεν πρόλαβε να αποκτήσει τα (ανελέητα) σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και το σώμα του με αποτέλεσμα να έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μας η νεανική τους εικόνα. Ή σχεδόν...

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και σε μια προσπάθεια να αποτίσει φόρο τιμής στους καλλιτέχνες που πέθαναν νέοι, η εταιρεία Sachs Media Group μέσα από το πρότζεκτ Rock n’ Roll Heaven μάς δείχνει πώς θα έμοιαζαν σήμερα αν ζούσαν μερικά από τα αγαπημένα μας ινδάλματα, αν βέβαια δεν είχαν καταφύγει στα μπότοξ και τις όποιες πλαστικές επεμβάσεις.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS