CELEBRITIES

Charlize Theron: Aφήνεται στα χέρια της κόρης της να τη βάψει και το αποτέλεσμα απολαυστικό


The Jennettes

28 Οκτωβρίου 2020

Charlize Theron: Aφήνεται στα χέρια της κόρης της να τη βάψει και το αποτέλεσμα απολαυστικό

H Charlize Theron, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μια περήφανη μητέρα δύο παιδιών. Υιοθέτησε την μεγάλη της κόρη Τζάκσον, από τη Νότια Αφρική το 2012 και τη μικρή της κόρη Όγκουστ το 2015.

Η Charlize Theron, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της, στις οποίες βλέπουμε τα παιδικά χεράκια της μιας κόρης της να κρατούν τα πινέλα και να την βάφουν με έντονες αποχρώσεις. Η ίδια η σταρ αστειεύεται στη λεζάντα, γράφοντας: «Σε όλους τους make up artists εκεί έξω, προσέχετε γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν συνηθίζει να μοιράζεται συχνά εικόνες με τα παιδιά της στα social media.

Η Theron σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle το 2018, μίλησε για την μητρότητα, λέγοντας: «Στην αρχή, ήθελα να τα κάνω όλα και δεν ζητούσα όση βοήθεια χρειαζόμουν. Σκεφτόμουν πως αν δεν το κάνω όλο αυτό, τότε είμαι κακός γονιός. Τη δεύτερη φορά, συνειδητοποίησα πως είμαι πιο χαρούμενη και τα παιδιά μου το ίδιο, αν ζητάω περισσότερη βοήθεια. Ο κόσμος νομίζει πως έχω κανένα προσωπικό 40 ατόμων, αλλά δεν ισχύει. Έχω μια νταντά και τη μητέρα μου λίγο παρακάτω, καταπληκτικούς φίλους και οικογένεια. Τους αποκαλώ το σπίτι μου. Πλέον έχω μάθει να διατηρώ μεγαλύτερη ισορροπία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.