CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Το vintage video που αποδεικνύει την εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

Jennifer Lopez: Το vintage video που αποδεικνύει την εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της

Η Jennifer Lopez και η οικογένειά της μας βάζουν σε κλίμα διακοπών με ένα vintage video που ενώνει μαγικά, τρεις γενιές! 

Η pop star, ηθοποιός και επιχειρηματίας, Jennifer Lopez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της σειράς Coach με τίτλο Holiday is Where you Find It. 

Δίπλα στη μαμά της, Guadalupe Rodriguez και τα δύο της παιδιά, τα δίδυμα Max και Emme Muñiz, η Lopez μάς υπενθυμίζει ότι οι διακοπές είναι κοντά παρόλο που φέτος, θα είναι αρκετά διαφορετικές. 

Το video μάς δίνει μια μικρή γεύση σχετικά με το πώς σκοπεύει η οικογένεια να περάσει τις διακοπές στο σπίτι ενώ δεν θα μπορούσαμε παρά να μην εστιάσουμε στην εκπληκτική ομοιότητα της Lopez με την κόρη της! Έχοντας και οι δύο σγουρά μαλλιά, τα κοινά μεταξύ τους είναι πολλά και εντυπωσιακά. 

Με φόντο μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ένα από τα δέντρα της αυλής του σπιτιού της, η Lopez μάς μεταφέρει σε ένα μαγικό κλίμα μαζί με την οικογένειά της και η αλήθεια είναι ότι φέτος, το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Η νέα καμπάνιας της Coach έχει στόχο να προβάλλει τη χαρά και την αγάπη, καθώς το 2020 φτάνει στο τέλος του, και ομολογουμένως ήταν πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα έτη.

Επίσης, η νέα καμπάνια θέλει να δείξει πως δεν έχει σημασία πού και πώς θα περάσουμε τις φετινές μας διακοπές, αρκεί να έχουμε κοντά μας τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.