CELEBRITIES

H επική φωτογραφία της Jennifer Garner για το Halloween από τότε που ήταν παιδί


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2020

H επική φωτογραφία της Jennifer Garner για το Halloween από τότε που ήταν παιδί

Το Halloween είναι εδώ και είναι συνώνυμο της αυξημένης φαντασίας για τη δημιουργία των πιο πολυσυζητημένων μεταμφιέσεων. Πολλοί είναι οι stars που προχώρησαν σε εκπληκτικές μεταμορφώσεις και φέτος, ωστόσο κάποιες ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες όπως κάθε χρόνο.

Εμείς, κάνοντας ένα scroll down στο Instagram, ξεχωρίσαμε το throwback post της Jennifer Garner, που ανέβασε η ίδια από τότε που ήταν παιδί και είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε φέτος για το Halloween. Κρατώντας μια κολοκύθα, η μικρή Jennifer φοράει μια πολύχρωμη στολή και ποζάρει με νάζι στον φακό!

Σαν ξωτικό βγαλμένο από μαγικές σελίδες παραμυθιού, η Jennifer Garner φαίνεται πως είναι λάτρης αυτής της γιορτής από πολύ μικρή! Φυσικά, τα σχόλια και τα likes που ακολούθησαν, ήταν αμέτρητα ενώ πολλοί σχολιάζουν πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε.

jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/ jennifer.garner 

Όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια, τα παιδιά πλέον δεν απολαμβάνουν το πνεύμα αυτής της γιορτής όπως παλαιότερα. Καθώς μεγαλώνουν, η μαγεία χάνεται και έτσι εξασθενεί η όρεξη για επιτυχημένες μεταμφιέσεις. Το βλέμμα της μικρής Garner σε αυτή τη φωτογραφία, είναι ό,τι πιο επιτυχημένο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο για το φετινό Halloween, και φυσικά μας μεταφέρει στο κλίμα των ημερών που κορυφώνεται απόψε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.