CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski επαναδημιουργεί το iconic εξώφυλλο της Demi Moore: Έγκυος και sexy


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2020

Η Emily Ratajkowski επαναδημιουργεί το iconic εξώφυλλο της Demi Moore: Έγκυος και sexy

Tα τελευταία χρόνια πολλές ήταν οι διάσημες stars που επέλεξαν όχι μόνο να μας δείξουν την φουσκωμένη κοιλίτσα τους αλλά και να φωτογραφηθούν γυμνές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Εξώφυλλα εμβληματικά όπως αυτό της Demi Moore. Η ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά γυμνή, ενώ ήταν έγκυος, για το εξώφυλλο του “Vanity Fair” το 1991. Πόζαρε στο φακό της Annie Leibovitz δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Scout LaRue. Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε ήταν πολλές, αλλά σίγουρα άνοιξε το δρόμο για τις γυμνές φωτογραφίες εγκύων.

Η Emily Ratajkowski αναδημιούργησε την πόζα με αφορμή το Halloween. Το 29χρονο μοντέλο και ηθοποιός φόρεσε μια μαύρη κοντή περούκα, μαύρα εσώρουχα από δαντέλα και ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο ήταν ανοιχτό και αποκάλυπτε το κορμί της.

@emrata

Η Emily δημοσίευσε τις φωτογραφίες στα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας μάλιστα με κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος τους, τη φράση “Demi’s Body”, όπως ακριβώς ήταν γραμμένη στην original φωτογραφία του 1991.

@emrata

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.