CELEBRITIES

Oι Βeckhams πρόκειται να γίνουν reality στο Netflix


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2020

Oι Βeckhams πρόκειται να γίνουν reality στο Netflix

Η διάσημη οικογένεια Βeckham φέρεται να έχει υπογράψει μια συμφωνία 16 εκατομμυρίων λιρών με το Netflix για μια εκπομπή που θα επικεντρωθεί γύρω από τον David Beckham.

Σύμφωνα με την Telegraph, η σειρά θα περιλαμβάνει ανέκδοτα στιγμιότυπα από την οικογενειακή βιντεοκάμερα του ποδοσφαιριστή, μια ανασκόπηση της καριέρας του, και στοιχεία για τον γάμο και την οικογενειακή του ζωή.

Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για το Netflix και θα δείξει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του David, κάτι που το κοινό σπάνια βλέπει, ανέφερε η πηγή. "Η οικογένειά του έχει κάνει μια τεράστια αρχειοθέτηση, έχει τεκμηριώσει με υπερηφάνεια την καριέρα του από τότε που ήταν ένα μικρό αγόρι και έχει κρατήσει όλα τα αποκόμματα παλιών εφημερίδων, σχολικών αρχείων και φωτογραφιών από την ομάδα".

Σύμφωνα με τις φήμες, το πρόγραμμα θα τεκμηριώσει τη ζωή του Beckham τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν: "Θα εμφανιστούν κάποια παλιά πλάνα από ειδικές περιστάσεις, αλλά και από τη ζωή του σε όλο τον κόσμο καθώς εκπληρώνει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες".

Η οικογένεια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα όσα λέγονται, αλλά θεωρείται ότι η παραγωγή της σειράς θα γίνει από το Studio 99.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.