CELEBRITIES

Η Beyonce κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της και εξηγεί το γιατί


5 Νοεμβρίου 2020

Η Beyonce κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της και εξηγεί το γιατί

Η Queen Bey εξήγησε ότι δεν εγκαταλείπει τη μουσική καριέρα της, απλώς «δίνει στον εαυτό της άδεια». Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B και pop, Beyonce, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της βρετανικής «Vogue» και στη συνέντευξή της μιλά για τον νέο της στόχο, να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

British Vogue December 2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Με τα απροσδόκητα γεγονότα που συμβαίνουν μέχρι στιγμής φέτος, η Beyonce εξηγεί τη σημασία του να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

«Ο νέος μου στόχος είναι να επιβραδύνω και να αποβάλλω το άγχος από τη ζωή μου», αναφέρει. «Μπήκα στη μουσική βιομηχανία στα 15 μου χρόνια και μεγάλωσα με τον κόσμο να παρακολουθεί και να θέτω projects χωρίς διακοπή. Κυκλοφόρησα το Lemonade κατά τη διάρκεια της περιοδείας World Formation Tour, γέννησα δίδυμα, έδωσα συναυλία στο Coachella, σκηνοθέτησα το Homecoming, πήγα σε μια άλλη παγκόσμια περιοδεία με τον Jay (τον σύζυγό της Jay Z), ακολούθησε το Black Is King», διευκρινίζει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS