CELEBRITIES

Η Susan Sarandon πρωταγωνιστεί σε μουσικό video και αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2020

Η Susan Sarandon πρωταγωνιστεί σε μουσικό video και αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία

Το όνομα Susan Sarandon δεν χρειάζεται συστάσεις. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί παρέα με τον δημοφιλή συνάδελφό της, Danny Glover στο video clip του πιο ρομαντικού τραγουδιού. Στο ολοκαίνουργιο τραγούδι της Julia Stone με τίτλο «Dance» σε σκηνοθεσία Jessie Hill, οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας, που πρόκειται να βγει πρώτο ραντεβού.

Τους βλέπουμε να ετοιμάζονται για την μεγάλη πρώτη συνάντηση με την ίδια αγωνία και ανυπομονησία ενός νεαρού ζευγαριού και αποδεικνύουν ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Το ζευγάρι ηθοποιών καταλήγει να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η Hill δήλωσε σχετικά: «Ήθελα να κάνω ένα αξέχαστο βίντεο με ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την αγάπη, ειδικά τώρα που υπάρχει ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά και να συνδεθούμε. Ήθελα επίσης να εξερευνήσω μια ηλικία που δεν ακουμπάμε εύκολα και να επανεξετάσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ωριμότερα χρόνια. Το να έχω δύο είδωλα, όπως η Susan και ο Danny, να δίνουν πνοή σε όσα φανταζόμουν, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.