CELEBRITIES

Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Η φωτογραφία του Brad Pitt που έχουν στο σαλόνι του σπιτιού τους και ενθουσίασε τους fans τους


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2020

Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Η φωτογραφία του Brad Pitt που έχουν στο σαλόνι του σπιτιού τους και ενθουσίασε τους fans τους

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια που μετά τον αρραβώνα τους όπως φαίνεται θα μας απασχολούν για πολύ τα επόμενα χρόνια. Πρόσφατα, η όμορφη Nicola μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μερικές φωτογραφίες που ποζάρει με τον αρραβωνιαστικό της στο νέο τους σπίτι, και όπως θα δείτε λατρεύουν και οι δυο την minimal αισθητική.

Το ζευγάρι φαίνεται να μετακόμισε σε δικό του σπίτι και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram για το Halloween παρατηρήσαμε κάτι που ενθουσίασε τους followers της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When in Palm Springs with #BradPitt circa 1998. Tomorrow. 30 Year Opening @faheykleingallery 7-9pm

A post shared by Mark Seliger (@markseliger) on

Στην ανάρτηση, παρατηρήσαμε ότι έχει μια μεγάλη αφίσα στον τοίχο που δείχνει τον πιο γοητευτικό ηθοποιό τον Brad Pitt. Οπως θα δείτε η συγκεκριμένη αφίσα είναι υπέροχη αφού ο Brad φοράει έντονα σκουλαρίκια και δαγκώνει ένα μαύρο γάντι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

versace versace versace

A post shared by 𝔫𝔦𝔠𝔬𝔩𝔞 (@nicolaannepeltz) on

Δείτε ακόμη:

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.