CELEBRITIES

H throwback φωτογραφία της Rita Wilson από τα 70s που ενθουσίασε τους θαυμαστές της


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2020

H throwback φωτογραφία της Rita Wilson από τα 70s που ενθουσίασε τους θαυμαστές της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rita Wilson δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της, μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να κρατάει μια ρακέτα του τένις και να χαμογελάει στον φακό. 

 Η λήψη μάς ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα, στα 70s, καθώς η ίδια είχε ποζάρει τότε για τις ανάγκες του περιοδικού «Sports Illustrated». Όπως εξηγεί η Wilson κάτω από το post της, το γνωστό περιοδικό πριν ξεκινήσει την έκδοση του «Sports Illustrated Swimsuit Issue» έκανε φωτογραφίσεις με μοντέλα που έκαναν σπορ. Μία από αυτά, ήταν η ίδια που πόζαρε με στολή του τένις, ενώ όπως φαίνεται, το T-shirt της απεικονίζει τα διάσημα γυαλιά της Αμερικανίδας Billie Jean King, θρύλος των γηπέδων του τένις από τη δεκαετία του '70.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Wilson, υπήρχαν κι άλλες φωτογραφίες της από αυτό το τεύχος του περιοδικού αλλά δεν έχουν σωθεί γι΄ αυτό ζήτησε τη βοήθεια του Sports Illustrated. Η παραπάνω φωτογραφία φυσικά, ενθουσίασε τους θαυμαστές της ενώ προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια. Η σύζυγος του Tom Hanks αναπολεί συχνά το παρελθόν, αρκεί να θυμηθεί κανείς την ανάρτησή της τον περασμένο Μάιο, κάνοντας ένα μεγάλο throwback στα φοιτητικά της χρόνια. Η ίδια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από την εποχή, που φωτογραφήθηκε για μάρκα τσιγάρων, κάτι που της επέτρεψε να πληρώσει τα δίδακτρα της υποκριτικής σχολής, όπως ανέφερε μάλιστα στο σχόλιό της. 

«Εντάξει. Δεν καπνίζω, αλλά αυτές οι διαφημίσεις για τα τσιγάρα Salem όταν ήμουν νέα, μου επέτρεψαν να πληρώσω τα δίδακτρα της υποκριτικής σχολής. Οι διαφημίσεις ήταν παντού», είχε γράψει πριν λίγους μήνες, μεταξύ άλλων, η Wilson στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.