CELEBRITIES

Η απολαυστική φωτογραφία της Sharon Stone στο Instagram από τις πρώτες ημέρες της δεύτερης καραντίνας


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

Η απολαυστική φωτογραφία της Sharon Stone στο Instagram από τις πρώτες ημέρες της δεύτερης καραντίνας

Η δεύτερη καραντίνα είναι γεγονός και έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες πέρα από την Ελλάδα. Πολλοί είναι οι celebrities στο εξωτερικό, που έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύουν και πάλι, κάποιες ιδιωτικές τους στιγμές μέσα στο σπίτι δεδομένων των νέων μέτρων, που έχουν παρθεί κι έχουν ως στόχο την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας. 

Ανάμεσα σε αυτούς, και η Sharon Stone, η οποία πριν λίγες ώρες ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία παρέα με τον αγαπημένο της σκύλο, Bandit. Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με το κατοικίδιο της στον καναπέ του σπιτιού της ενώ η παρακάτω φωτογραφία είναι η απόδειξη πως υπάρχουν αρκετά πράγματα, που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι, τα οποία μπορούν να μας κάνουν χαρούμενους και πάλι και να μειώσουν το αίσθημα της μοναξιάς, που έχουμε αρχίσει να νιώθουμε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bandit is So excited over his DSQUARED2 Vest Hoodie Thanks guys ❤️❤️❤️❌⭕️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Τον Αύγουστο, η star μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram είχε ενημερώσει τους εκατομμύρια followers της ότι η αδερφή της, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς πάσχει από λύκο, είχε κολλήσει κορωνοϊό. Στην δραματική της έκκληση ζητούσε από όλους να φορούν μάσκα για το καλό όλων. Η δημοσίευσή της είχε προκαλέσει συγκίνηση στον κόσμο, καθώς υπενθυμίζει το πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι μπροστά στην πανδημία. 

Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.