CELEBRITIES

Το throwback video της Catherine Zeta- Jones από την εφηβεία της που αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2020

Το throwback video της Catherine Zeta- Jones από την εφηβεία της που αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

H Catherine Zeta- Jones έχει διαμορφώσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο κι εκείνη, όπως όλοι οι celebrities, από κάπου ξεκίνησε πριν συναντήσει τη μεγάλη δόξα. Η 51χρονη star του Hollywood δούλευε στο Λονδίνο στην αρχή της καριέρας της και η ίδια φρόντισε να το υπενθυμίσει στους fans της με τη δημοσίευση ενός throwback video στο Instagram, που δείχνει τα πρώτα της βήματα στην επαγγελματική της διαδρομή. 

Το video είναι γυρισμένο κατά τη διάρκεια του backstage στο Βασιλικό Θέατρο Drury Lane του Λονδίνου, όπου βλέπουμε την ηθοποιό στην ηλικία των 17, να μιλάει για την καριέρα της σε έναν δημοσιογράφο καθώς επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Το post, που μας ταξιδεύει στο παρελθόν και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της star, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της, που προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια και likes κάτω από την ανάρτηση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A 17 year old me, backstage at the Theater Royal Drury Lane, London. Seems like yesterday!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις

Πολλοί fans μάλιστα, σχολίασαν πως η Jones δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε αφού είναι ίδια με τον έφηβο εαυτό της. Η βραβευμένη ηθοποιός μεγάλωσε στο Swansea της Ουαλίας, έχοντας γονείς την Patricia και τον David Jones ενώ σπούδασε στο μουσικό θέατρο του Λονδίνου πριν γίνει μεγάλο όνομα στο Hollywood. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.