CELEBRITIES

Η Jessica Alba μας δείχνει πώς ήταν στα 9 της και η ομοιότητα με τον δίχρονο γιο της είναι εκπληκτική


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2020

Η Jessica Alba μας δείχνει πώς ήταν στα 9 της και η ομοιότητα με τον δίχρονο γιο της είναι εκπληκτική

Πολλοί ήταν οι celebrities, που εξέφρασαν την άποψή τους για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, μέσω των social media. Κάθε προσωπικότητα θέλησε να εκφραστεί με τον δικό της τρόπο κυρίως μέσω του Instagram, και το ίδιο φαίνεται πως έκανε και η Jessica Alba. 

Προκειμένου να εκφράσει λοιπόν τη δική της διάθεση λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια παιδική φωτογραφία από τότε που ήταν 9 χρονών, ατενίζοντας μεταφορικά, το μέλλον, και θα λέγαμε πως η ομοιότητα με τον δίχρονο γιο της, Hayes Alba Warren, είναι εκπληκτική!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for that count to come in.... ✊🏽✊🏼✊🏾✊🏿✊🏻 mood #fbf -9 yr old me 😜 #LatinX #Latina #wegotthis #blm #Equality #opportunity #sisepuede

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις

Μάλιστα, θα λέγαμε πως οι δυο τους έχουν τα ίδια εκφραστικά μάτια! Η φωτογραφία απέσπασε αμέτρητα σχόλια θαυμασμού ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν εξίσου εντυπωσιακή την ομοιότητα μαμάς και γιου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#handsomeboymodelingschool -should baby boy be one of our @honest baby diaper models?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις

Η Alba έχει επίσης μια 9χρονη κόρη, την Haven Garner αλλά και τη 12χρονη Honor Marie, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Cash Warren. Το ζευγάρι ζει στο Los Angeles από τον Μάιο του 2008, μόλις έναν μήνα μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στον κόσμο. Η ηθοποιός τον Ιούνιο είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τον ρατσισμό και τη φλεγόμενη κατάσταση που επικρατούσε στις ΗΠΑ, τονίζοντας το χάος που είχε προκληθεί, μετά και τη δολοφονία του George Floyd, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία επί του θέματος.

«Από την πρώτη μέρα, ήθελα να αποδείξω ότι στο Hollywood μπορείς να είσαι κορίτσι από το Μεξικό και ότι μπορείς να είσαι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας», είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Πολεμούσα πάντα ενάντια στα στίγματα και τα στερεότυπα», συνέχισε. Τώρα, η ίδια μεγαλώνει τα τρία παιδιά της με τον Cash Warren και είναι πάντα ειλικρινής μαζί τους όταν πρόκειται για τις διακρίσεις και τον ρατσισμό που μπορεί να συναντήσουν στη ζωή τους. 

«Όταν βλέπω όλη τη μισητή, ρατσιστική συμπεριφορά που επικρατεί, συνειδητοποιώ τι πραγματικά έχει σημασία. Οι Honor και Haven είναι online περισσότερο από ποτέ, οπότε είναι εκτεθειμένα σε αυτό. Και τα παιδιά μου είναι μελαμψά και από το Μεξικό, οπότε υπάρχει μία σύνδεση με αυτό που συμβαίνει». Η ίδια ελπίζει μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, σε ένα εντελώς διαφορετικό μέλλον, όπου θα βασιλεύει η αρχή της ισότητας και η αποδοχή των ιδιαιτεροτήτων του κάθε ανθρώπου!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.