Η Meghan Markle για την Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Λυπάμαι που πρέπει να υπάρχει μια τέτοια Ημέρα»

The Jennettes
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Με αφορμή την Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Kindness Day), η Meghan Markle εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να δικτυωθούν, να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά χωρίς τον φόβο της αρνητικότητας, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας. Σε δήλωσή της, η Markle η οποία έχει τις δικές της εμπειρίες από τη σκοτεινή πλευρά των social media τονίζει ότι «λυπάται» που πρέπει να υπάρχει μια τέτοια Ημέρα.

«Για τόσους πολλούς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην καθημερινή τους ζωή» αναφέρει η Meghan. «Έχουμε πρόσβαση σε αυτά με τα ακροδάχτυλά μας, οπότε θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλέστερο και με περισσότερη ευγένεια μέρος για όλους. Με θλίβει το γεγονός ότι στη σημερινή κοινωνία η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεωρείται απαραίτητη αλλά είναι απολύτως!» προσθέτει.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι αυτή η πολύ απαραίτητη Ημέρα ευαισθητοποίησης θα είναι επιτυχής. Υποστηρίζω πλήρως την πρωτοβουλία», υπογραμμίζει. Τον περασμένο μήνα, η Markle χαρακτήρισε την κακομεταχείριση, που υφίσταται στο διαδίκτυο «σχεδόν ανυπόφορη», κατά τη διάρκεια συζήτησης στο podcast Teenager Therapy. «Δεν έχει σημασία αν είστε 15 ή 25 ετών, εάν οι άνθρωποι λένε πράγματα για εσάς που δεν είναι αλήθεια, αυτό που κάνουν στην ψυχική και συναισθηματική σας υγεία είναι τόσο επιζήμιο», εξήγησε.

Δείτε ακόμη: Meghan Markle Makeup Style