CELEBRITIES

Super Bowl 2021: Ο Weekend στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2020

Super Bowl 2021: Ο Weekend στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής

Το Super Βowl είναι ο τελικός του αμερικανικού football και αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός στη χώρα κάθε χρόνο, καθώς πρόκειται για το "εθνικό τους άθλημα". 

Μ’ ένα tweet του ο διάσημος τραγουδιστής Weeknd ενημέρωσε τους fans του ότι θα κατακτήσει το stage του διασημότερου τηλεοπτικού Halftime. Και όπως συνηθίζεται στο ημίχρονο κάθε παιχνιδιού εμφανίζονται πολύ διάσημοι stars επί σκηνής με το κοινό να εντυπωσιάζεται και τους εκατομμύρια τηλεθεατές να μη θέλουν να πάρουν τα μάτια τους από την τηλεόραση. “Θα βρίσκομαι στο πιο iconic stage του κόσμου. Θα σας δω στις 7/2/2021”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Weeknd, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του. 

Όπως είπαν εκπρόσωποι της λίγκα η χρονιά που πέρασε είχε τεράστιες δυσκολίες, όμως το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός έρχεται για να προσφέρει απολαυστικές στιγμές. Το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2021 στην Tampa, στη Florida των ΗΠΑ.

Δείτε ακόμη: Το νέο σπίτι του Weeknd κοστίζει μια περιουσία και είναι πανέμορφο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.