CELEBRITIES

Η Kate Winslet βυθίζεται στο νερό για τις ανάγκες νέας ταινίας και κρατά την αναπνοή της σπάζοντας το ρεκόρ ακόμα και του Tom Cruise


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2020

Η Kate Winslet βυθίζεται στο νερό για τις ανάγκες νέας ταινίας και κρατά την αναπνοή της σπάζοντας το ρεκόρ ακόμα και του Tom Cruise

Η Kate Winslet είναι γεγονός πια πως εκτός από μια υπέροχη ηθοποιός, είναι και η γυναίκα που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Tom Cruise.

Η διάσημη ηθοποιός βυθίστηκε στο νερό για τις ανάγκες γυρισμάτων της ταινίας, Avatar 2 και μάλιστα κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή της για 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα. Η Winslet έσπασε και το ρεκόρ που κατείχε ο Cruise από το 2011, όταν στα γυρίσματα του Mission: Impossible - Rogue Nation, κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του κάτω από το νερό σε μια πισίνα για 6 λεπτά. 

«Όλη αυτή την εβδομάδα και την προηγούμενη εβδομάδα, είχα ανθρώπους να έρχονται στη δουλειά και να μου λένε  "Θεέ μου, 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα;" και εγώ είχα την απορία «Τι; Περίμενε ένα λεπτό. Πώς το ξέρεις αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός. «Ήταν υπέροχο και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και πιθανότατα δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξανακάνω. Αυτό ήρθε στο τέλος μιας πολύ έντονης προπόνησης τεσσάρων εβδομάδων και ήταν στη δεξαμενή προπόνησης. Αλλά μου άρεσε» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη: Kate Winslet Makeup Look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.