CELEBRITIES

Η Kate Moss αρραβωνιάστηκε αλλά θέλει να λέει ότι είναι απλά σε σχέση


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2020

Η Kate Moss αρραβωνιάστηκε αλλά θέλει να λέει ότι είναι απλά σε σχέση

Η Kate Moss πήρε το πολυπόθητο διαμαντένιο δαχτυλίδι από τον σύντροφό της, Nikolai Von Bismarck, αλλά δεν αισθάνεται καθόλου αρραβωνιασμένη, απλώς ότι είναι σε σχέση.

Το 46χρονο σούπερ μοντέλο που βγαίνει με τον 33χρονο φωτογράφο, εδώ και πέντε χρόνια, είπε πρόσφατα ότι εκείνος της αγόρασε αυτό το δαχτυλίδι από τότε που εκείνη αισθανόταν το αριστερό της χέρι «άδειο». «Ω, όχι, δεν έχω αρραβωνιαστεί. Είναι περισσότερο μια σχέση, δεν έχω δεσμευτεί. Νομίζω πώς αφότου έχεις παντρευτεί, (και χωρίσει), το δάχτυλο είναι κάπως άδειο», είπε η Moss.

Όπως η ίδια συμπλήρωσε επίσης: «Νομίζω ότι κάποιοι άντρες ευχαριστιούνται, δωρίζοντας κοσμήματα όπως εμείς όταν τα αποδεχόμαστε». Το μοντέλο, που είναι γνωστό για το ιδιαίτερο γούστο της στα αξεσουάρ, λέει ότι όλα τα δικά της πολύτιμα κοσμήματα είναι επί του παρόντος «ασφαλή» από την 18χρονη κόρη της. «Της αρέσουν όλα τα νεανικά κοσμήματα, όχι τα vintage, οπότε τα κοσμήματά μου είναι ασφαλή για τώρα», λέει η ίδια.

Δείτε ακόμη: Kate Moss και Gigi Hadid ποζάρουν μαζί και κάνουν ρεκόρ στα likes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.