CELEBRITIES

Τα highlights της βραδιάς των People's Choice Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πανδημίας


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2020

Τα highlights της βραδιάς των People's Choice Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πανδημίας

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία People's Choice Awards, χωρίς κοινό καθώς η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε έξαρση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα 46α βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο The Barker Hangar, στη Santa Monica με παρουσιάστρια της βραδιάς τη Demi Lovato. Τα φετινά βραβεία είχαν αυτή την ιδιόρρυθμη λάμψη με την απουσία κοινού λόγω της πανδημίας.

Η εντυπωσιακή Jennifer Lopez έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ παραλάμβανε το Βραβείο People's Choice Awards Icon. Με τον ευχαριστήριο λόγο της για όσα της απηύθυναν, η Nicole Kidman και η Renée Zellweger, η star κατάφερε να συγκινήσει το κοινό: «Ξέρετε, προσεγγίζω την καριέρα μου με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζω τη ζωή μου. Νιώθω με την καρδιά μου και προσπαθώ πάντα να λέω την αλήθεια με τις ιστορίες μου».

https://youtu.be/6P5h87hF8RI

Η Sofia Vergara κέρδισε το Βραβείο Comedy Star 2020, το τελευταίο της για το «Modern Family» που αφήνει πίσω της, ενώ ευχαρίστησε τους συντελεστές καθώς παραλάμβανε το βραβείο της.

https://youtu.be/6lJ579CA6xc

Από τις συνολικές στιγμές της βραδιάς, ξεχωρίσαμε επίσης, εκείνη της βράβευσης της Ellen Pompeo, η οποία κέρδισε το βραβείο για την τηλεοπτική star για το «Grey's Anatomy».

https://youtu.be/QQBz6wXw7tU

Η διάσημη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς προέτρεψε όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους και αυτούς που αγαπούν. Τέλος, είδαμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Mandy Moore καθώς παραλάμβανε το βραβείο της και η ίδια, μάλιστα, ανέφερε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που θα φέρω στον κόσμο ένα αγοράκι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Δείτε ακόμη: 2020 E! People's Choice Awards - Red Carpet 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.