CELEBRITIES

H καθηλωτική ομορφιά της Charlize Theron σε μια throwback φωτογραφία


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2020

H καθηλωτική ομορφιά της Charlize Theron σε μια throwback φωτογραφία

Η Charlize Theron είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood. H 44χρονη ηθοποιός από τη Νότια Αφρική είναι πολυβραβευμένη, ενώ δεν φοβάται να τσαλακωθεί για τους ρόλους της όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την επιτυχία τους. 

Εκτός όμως από το υποκριτικό της ταλέντο, είναι και είδωλο του στιλ. Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί κάνει αίσθηση αφού είναι πάντα πολύ κομψή. Επιπλέον, η Charlize Theron είναι από τις τολμηρές γυναίκες που δεν διστάζουν να κάνουν δραματικές αλλαγές στα μαλλιά τους και πάντα είναι εντυπωσιακή.

Η τελευταία της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram είναι μια throwback φωτογραφία.

Σε αυτή βλέπουμε την εκθαμβωτική star σε νεαρή ηλικία. Πρόκειται για ένα κοντινό στο πρόσωπό της, την ώρα που φοράει σκουφάκι μπάνιου πριν από μία βουτιά. Η πεντακάθαρη, λευκή επιδερμίδα και τα γαλάζια μάτια της καθηλώνουν. Η ηθοποιός ήταν και παραμένει πανέμορφη ενώ οι 6 εκατομμύρια followers της φυσικά, την αποθέωσαν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.