CELEBRITIES

Το νοσταλγικό throwback post της Brooke Shields από την εποχή που ήταν ένα από τα πιο κομψά μοντέλα των 80's


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2020

Το νοσταλγικό throwback post της Brooke Shields από την εποχή που ήταν ένα από τα πιο κομψά μοντέλα των 80's

Η Brooke Shields σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που απέκτησε στα 55 της, ενώ μάλιστα, εξομολογήθηκε πως έχει αρχίσει να φοράει μπικίνι και να αγαπάει περισσότερο το σώμα της, κάτι που δεν έκανε ποτέ σε μικρότερη ηλικία. Πριν λίγες ώρες, η star μοιράστηκε με το κοινό της, ένα throwback post από την εποχή που ήταν μοντέλο κατά τη δεκαετία του 1980.

Η δημοσίευση μάς ταξιδεύει στον χρόνο και μας πηγαίνει πίσω στο 1986 όταν η ίδια πόζαρε ως μοντέλο στη Vogue. Το νοσταλγικό post απέσπασε ασφαλώς, αμέτρητα σχόλια θαυμασμού και likes ενώ δείχνει τη Shields στα 21 της να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις της. Τα σύνολα με τα οποία είχε φωτογραφηθεί ήταν άκρως κομψά και σοφιστικέ με αποτέλεσμα οι fans της να την αποθεώσουν για μια ακόμη φορά.

H Brooke Shields έχει γίνει πιο αποκαλυπτική για τον εαυτό της τον τελευταίο καιρό καθώς πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της παρόλο που ξεκίνησε το modeling ως μωρό όταν ήταν μόλις 11 μηνών και πάντοτε ανήκε στις άκρως εντυπωσιακές γυναίκες, πρωταγωνιστώντας μεταξύ άλλων σε καμπάνιες του Calvin Klein.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ brookeshields

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.