CELEBRITIES

Amal Clooney: Το κοινό με τη Meryl Streep και το βραβείο για τη δράση της που αφορά στην ελευθερία του λόγου


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2020

Amal Clooney: Το κοινό με τη Meryl Streep και το βραβείο για τη δράση της που αφορά στην ελευθερία του λόγου

Το Gwen Ifill Press Freedom Award σε μία virtual τελετή πήρε η Amal Clooney, για τη δράση της αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου από την Committee to Protect Journalists.

Η Amal Clooney είπε χαρακτηριστικά ότι αφιερώνει αυτό το βραβείο στους δικηγόρους που εργάζονται για να προστατεύσουν τους δημοσιογράφους κι άλλους ανθρώπους, οι οποίοι διώκονται άδικα, αλλά και σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να απολαμβάνουμε τα δικαιώματά μας σήμερα.

https://youtu.be/AVb7Fztr7xU

Στη virtual απονομή συμμετείχε και η Meryl Streep, από την οποία βραβεύτηκε η Amal. Στην εισαγωγή της η διάσημη ηθοποιός χαρακτήρισε τη δικηγόρο «μία γυναίκα που ακούραστα δίνει μάχες για την ελευθερία του Τύπου και τη δικαιοσύνη». Με τη σειρά της, η Amal Clooney ευχαρίστησε τη Streep για τα λόγια της, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι οι δυο γυναίκες υπήρξαν παντρεμένες με τον ίδιο άντρα. Βεβαίως, η αναφορά είχε να κάνει στον "γάμο" της Streep και του Clooney στην ταινία Mr. and Mrs. Fantastic Fox  Ωστόσο, για την Amal αυτό ήταν αρκετό για να δηλώσει ότι τις δυο γυναίκες «ενώνει ένας ιδιαίτερος δεσμός». 

Δείτε ακόμη: Η Amal Clooney μας δείχνει πώς φοράμε κόκκινο το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.