CELEBRITIES

Το σπάνιο post της Heidi Klum με τα τέσσερα παιδιά της και τον 31χρονο σύζυγο της, Tom Kaulitz


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2020

Το σπάνιο post της Heidi Klum με τα τέσσερα παιδιά της και τον 31χρονο σύζυγο της, Tom Kaulitz

Η Heidi Klum έχει αποκτήσει μια πανέμορφη οικογένεια, την οποία φροντίζει να μην εκθέτει συχνά στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο η star ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram με τα τέσσερα παιδιά της από μία κοινή τους έξοδο στη Γερμανία. 

Το σπάνιο post δείχνει την 47χρονη Klum να είναι απορροφημένη, κοιτάζοντας μερικά ενδιαφέροντα έργα σύγχρονης τέχνης μαζί με τα παιδιά αλλά και τον 31χρονο σύζυγό της, Tom Kaulitz. Η 16χρονη Helene, η 11χρονη Lou, ο 15χρονος Henry και ο 14χρονος Johan φαίνεται πως λατρεύουν οτιδήποτε αφορά τον Πολιτισμό αφού περιεργάζονται με ιδιαίτερη προσοχή τα έργα μιας ιδιωτικής συλλογής, The Boros Collection.

Όλα τα μέλη της οικογένειας φυσικά φορούν μάσκες προστασίας ενώ σε μία φωτογραφία βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει μαζί με τον Tom! Κάθε λήψη προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια και likes από τους θαυμαστές της Heidi Klum που είχαν πολύ καιρό να δουν post από τις οικογενειακές της στιγμές. 

Σε ένα ακόμη πρόσφατο post της, η ίδια πόζαρε μαζί με την κόρη και τη μητέρα της Helene, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Flavio Briatore. Οι τρεις τους ποζάρουν στην κάμερα φορώντας μάσκα προστασίας, ωστόσο τα γοητευτικά τους χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τα υπέροχα μάτια τους, κερδίζουν τις εντυπώσεις. 

Η Heidi Klum είναι αναμφίβολα, μία από τις όμορφες γυναίκες του πλανήτη, και σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τόσο με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, όσο και με τη φυσική της ομορφιά, ακόμη κι αν φορά μάσκα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS