CELEBRITIES

Η Sofia Vergara μάς συστήνει τη μητέρα, την αδερφή και την ανιψιά της σε ένα εκπληκτικό post


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2020

Η Sofia Vergara μάς συστήνει τη μητέρα, την αδερφή και την ανιψιά της σε ένα εκπληκτικό post

H Sofia Vergara μόλις τον προηγούμενο μήνα, κατέκτησε την πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών για το 2020. Mε έσοδα που ξεπερνούν τα 43 εκατομμύρια δολάρια τον τελευταίο χρόνο, η star προηγήθηκε της Angelina Jolie (35 εκατομμύρια) και της Ισραηλινής Gal Gadot (31 εκατομμύρια). H διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως επικράτησε ενάντια στις υπόλοιπες stars, πιθανότατα εξαιτίας της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό των εσόδων του Hollywood. 

Πριν από λίγες ώρες, η Vergara δημοσίευσε μία φωτογραφία κι ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τη βλέπουμε μαζί με την αδερφή της, Veronica, τη μητέρα της, Margarita, και την ανιψιά της, Claudia, και η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποια είναι πιο εντυπωσιακή από τις υπόλοιπες, καθώς και οι τέσσερις τους είναι πανέμορφες. Η φωτογράφιση έχει φυσικά ξετρελάνει τους θαυμαστές της star και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια καμπάνιας για τη Walmart.

Πολλοί είναι μάλιστα, εκείνοι που σχολίασαν πως μοιάζουν μεταξύ τους σαν αδερφές. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sofia Vergara ανεβάζει φωτογραφία με τα αγαπημένα της συγγενικά πρόσωπα. Η 48χρονη ηθοποιός είχε ποζάρει τον Μάιο με την ανιψιά της, η οποία μοιάζει με αδερφή της παρόλο που τις χωρίζει μία 20ετία και τα σχόλια από τους θαυμαστές δεν σταμάτησαν.

Οι δυο τους ήταν χαμογελαστές και φορούσαν μπλε φορέματα, που τους ταίριαζαν απόλυτα και ετοιμάζονταν να γευματίσουν καθώς πόζαραν στην κουζίνα μπροστά από μεξικάνικες λαχταριστές λιχουδιές. Μάλιστα, είχαν στολίσει και όλο το τραπέζι με έντονα χρώματα, όπως ακριβώς είναι και η παράδοση στο Μεξικό. Θεία και ανιψιά στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί μαζί και στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy, στρέφοντας όλα τα φλας των φωτογράφων επάνω τους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.