CELEBRITIES

H Lily Collins μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Charlie McDowell


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2020

H Lily Collins μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Charlie McDowell

To 2020 αναμφίβολα είναι η χρονιά της Lily Collins αφού μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Emily In Paris, έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο it girl. Αυτό μας κάνει φυσικά, να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα τόσο για την ίδια όσο και για την προσωπική της ζωή. Σε συνέντευξή της λοιπόν, μίλησε για το πόσο όμορφα νιώθει αφού αυτή τη χρονιά γνώρισε και αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Charlie McDowell.

Το ζευγάρι δείχνει τον έρωτά του μέσα από τις φωτογραφίες στα social media και μάλιστα είναι πολύ ταιριαστοί μαζί.

Χαρακτηριστικά η Lily Collins είπε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Ξέρεις, πιστεύω πως ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνω αυτοκριτική, να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου και κατά κάποιο τρόπο να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα όσο ήμασταν σπίτi. Ήταν τεράστιο δώρο το να μπορώ να παρουσιάσω δύο projects τώρα μέσω του Netflix παγκοσμίως. Και να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν με το Emily in Paris, ένας θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ."

Όπως θα δείτε, η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της αφού απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική της επιτυχία όσο και την προσωπική της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.