CELEBRITIES

H Jennifer Aniston γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον νέο της φίλο και η φωτογραφία τους ενθουσίασε τους fans


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

H Jennifer Aniston γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον νέο της φίλο και η φωτογραφία τους ενθουσίασε τους fans

Οι Αμερικανοί γιόρτασαν χθες την ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving). Οι περισσότεροι διάσημοι celebrities φυσικά μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες με την οικογένεια τους, το γιορτινό τραπέζι με την γαλοπούλα, και φυσικά ευχές για υγεία εν μέσω πανδημίας.

Η φωτογραφία μίας από τις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες, της Jennifer Aniston ξεχώρισε. Η ηθοποιός πόζαρε με τον νέο της φίλο στην πιο τρυφερή εικόνα που είδαμε. Ο Λόρδος Τσέστερφιλντ, είναι το νέο χαριτωμένο κουτάβι της ηθοποιού. Η Aniston δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της αγκαλιά με τον σκύλο της και το post της μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 4.5 εκατομμύρια likes.

To νέο κατοικίδιο της 51χρονης star είναι ολόλευκο κουτάβι, το οποίο μας το σύστησε αρχές Οκτωβρίου στο Instagram. «Είμαστε ευγνώμονες» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών, όπου φοράει ένα μαύρο πουλόβερ και τζιν. Η Jen έχει αποδείξει την αγάπη της για τα ζώα και ειδικά για τα σκυλιά αφού έχει άλλα δύο, τη Σόφι και τον Clyde.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.