CELEBRITIES

Η Tina Kunakey γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον Vincent Cassel με μια τρυφερή φωτογραφία


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

Η Tina Kunakey γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον Vincent Cassel με μια τρυφερή φωτογραφία

O 52χρονος διάσημος ηθοποιός Vincent Cassel, πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια είναι πολύ ερωτευμένος με τη νεαρή όμορφη σύντροφό του, Tina Kunakey. Ο ίδιος μάλιστα απέκτησε μια κορούλα μαζί της, την μικρή Amazon και οι δυο τους μέσα από το Instagram δείχνουν πόσο όμορφα περνούν.

Το ζεύγος λοιπόν Vincent Cassel και Tina Kunakey, συμπλήρωσε περίπου 2 χρόνια γάμου. Η Tina έκανε ένα πολύ τρυφερό post, στο οποίο οι δυο τους ποζάρουν στον φακό ενώ ετοιμάζονται να φιληθούν. Οι δυο τους μάλιστα, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2016, όταν το όμορφο μοντέλο ήταν μόλις 19 ετών. Δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκαν στη νότια Γαλλία και από τότε είναι αχώριστοι. Ο γοητευτικός ηθοποιός για να γιορτάσει την πρώτη επέτειο γάμου τους, έκανε στο μπράτσο του ένα τατουάζ που απεικονίζει την όμορφη Tina σε στιλ Betty Boo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.