CELEBRITIES

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία της Brooke Shields για την Ημέρα των Ευχαριστιών


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2020

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία της Brooke Shields για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Όπως οι περισσότεροι celebrities, έτσι και η Brooke Shields γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών, αναρτώντας στο Instagram μια γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά της. Οι κόρες της κλέβουν την παράσταση ενώ είναι ολοφάνερο πως έχουν κληρονομήσει τη γοητεία και την ομορφιά της μαμάς τους. 

Στη φωτογραφία είναι φυσικά, πρωταγωνιστής και ο σύζυγος της Shields, Chris Henchy, με τον οποίο η star είναι παντρεμένη από το 2001. H 17χρονη Rowan και η 14χρονη Grier μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, αλλά και στη μαμά τους σε αρκετά χαρακτηριστικά του προσώπου τους. 

Οι φετινές γιορτές μπορεί να είναι διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως γύρω μας έχουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους φίλους και τους συγγενείς μας, γι' αυτό πρέπει να εκδηλώνουμε την αγάπη μας προς αυτά με ζεστασιά και τρυφερές κινήσεις. Η φωτογραφία της Brooke Shields φυσικά, κέρδισε αμέσως τους θαυμαστές, αποσπώντας αμέτρητα likes και σχόλια. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.