CELEBRITIES

Sharon Stone: Τα θεϊκά πόδια της αναστατώνουν το ίδιο στα 62 της


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2020

Sharon Stone: Τα θεϊκά πόδια της αναστατώνουν το ίδιο στα 62 της

Η Sharon Stone είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές stars του Hollywood. H 62χρονη που κατάφερε να γράψει ιστορία με τον ρόλο της στην ταινία Basic Instict κα τη σκηνή με το εμβληματικό σταυροπόδι, παραμένει σήμερα το ίδιο σαγηνευτική.

Η Stone αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να θεωρείται παγκόσμιο sex symbol ακόμα και στην έκτη δεκαετία της ζωής της!

Η ίδια συνεχίζει την υποκριτική και είναι ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι στην ηλικία της ασχολείται ακόμα ενεργά με το modeling.

H ηθοποιός κάθεται σε έναν καναπέ, με φόντο μία από τις πιο διάσημες εικόνες της αξέχαστης Μέριλιν Μονρόε.

Φορά ένα σέξι, μαύρο κορμάκι και ανοιχτό πουκάμισο με ιδιαίτερο print του οίκου Dolce & Gabbana. Στη φωτογραφία της όμως, αυτό που τραβά το βλέμμα, δεν είναι το στιλ ούτε οι κίτρινες Manolo Blahnik γόβες της. Φυσικά δεν μπορούμε να πάρουμε το βλέμμα μας από τα ατελείωτα, καλλίγραμμα πόδια της, που προκαλούν στους θαυμαστές τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με την iconic σκηνή του 1992.

«Δε νιώθω απλώς έκπληξη, αλλά και ευγνωμοσύνη που συνεχίζω να κάνω modeling στα 62. Ευχαριστώ σε όσους μου ζήτησαν να συνεργαστούμε φέτος». Τη φωτογραφία έστειλε στην ηθοποιό ο στιλίστας Πάρις Λίμπι.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.