CELEBRITIES

H Madonna φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τα έξι παιδιά της και αποθεώνεται από το Instagram


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2020

H Madonna φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τα έξι παιδιά της και αποθεώνεται από το Instagram

H Madonna έχει δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια και μοιράζεται συχνά μεμονωμένες φωτογραφίες των παιδιών της, αλλά σπάνια δημοσιεύει στιγμές, στις οποίες πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με όλα της τα παιδιά.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να δημοσιεύσει ωστόσο, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πρωταγωνιστεί μαζί και με τα έξι παιδιά της.

Το post αποθεώθηκε φυσικά, από τους θαυμαστές της ενώ στη σπάνια δημοσίευση βλέπουμε τη διάσημη τραγουδίστρια να ποζάρει με τον 20χρονο Rocco Ritchie, την 24χρονη Lourdes Leon, τον 15χρονο David Banda, την 14χρονη Mercy James και τις 8χρονες δίδυμες, Stelle και Estere Ciccone, φορώντας γκρι και μαύρα outfits. Όπως έγραψε η star στη λεζάντα του video, «Ένα όμορφο ενθύμιο… Ευχαριστώ».

Η οικογένεια συγκεντρώθηκε πιθανότατα για την Ημέρα των Ευχαριστιών ενώ βλέπουμε τη Madonna να κάθεται στην αγκαλιά του 26χρονου συντρόφου της, Ahlamalik Williams, οι οποίοι μοιάζουν να είναι μεταξύ τους πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS