ΣΤΙΛ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Irina Shayk στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την κόρη της, φορώντας το πιο cool puffer


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2020

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Irina Shayk στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την κόρη της, φορώντας το πιο cool puffer

Αναμφίβολα, η Irina Shayk είναι μια γλυκιά μαμά αλλά και ένα stylish icon που μας χαρίζει πάντα έμπνευση με τα outfits της. Η ίδια λοιπόν μόλις φόρεσε το πιο ιδιαίτερο μπουφάν του χειμώνα και μας έκανε να θέλουμε να το αποκτήσουμε asap. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το supermodel στη Νέα Υόρκη με την κόρη της και εκτός από το πόσο όμορφες είναι και οι δυο, αυτό που μας εντυπωσίασε, είναι ότι φορούσε ένα puffer jacket σε μπλε χρώμα με σύννεφα, από τη συνεργασία Moschino x Palace, η οποία εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.

Το συγκεκριμένο item έδωσε στιλ και χαρακτήρα σε ένα λιτό black outfit και έκανε την Irina να είναι μια stylish μαμά. Η ίδια το συνδύασε με μαύρο κολάν, ζιβάγκο στο ίδιο χρώμα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα outfits ακολουθούν την κρύα εποχή καθώς και οι δυο τους φορούσαν χοντρά ρούχα, αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση, είναι το πόσο όμορφες δείχνουν οι δυο τους! 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.