ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Victoria Beckham σπάνια φορά κόκκινο κραγιόν: Όταν όμως το κάνει, εντυπωσιάζει


Μάρθα Κουμπάνη

30 Νοεμβρίου 2020

Η Victoria Beckham σπάνια φορά κόκκινο κραγιόν: Όταν όμως το κάνει, εντυπωσιάζει

H Victoria Beckham είναι iconic. Σχεδόν όσο iconic είναι και το κόκκινο κραγιόν. Προς τι, η σύνδεση; Όλες ξέρουμε και αγαπάμε το signature στιλ της πρώην Spice girl. Η σχεδιάστρια έχει πλέον βρει τη στιλιστική ταυτότητα και κάθε της εμφάνιση μάς εμπνέει. Αγαπάει τα feminine σύνολα, τους σοφιστικέ χρωματικούς συνδυασμούς και το minimal, φυσικό μακιγιάζ. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Posh αποφάσισε να βγει για λίγο από την comfort zone του make up, σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που επιλέγει να φορέσει κόκκινο κραγιόν.

Η V.B μάς έχει συνηθίσει σε ήσυχους γήινους τόνους στο μακιγιάζ της, με έμφαση στα μάτια και ουδέτερα nude χείλη. Τo look αυτό της ταιριάζει πολύ, όπως ταιριάζει και με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της από τα πιο basic, όπως ένα λευκό πουκάμισο ή ένα μαύρο ζιβάγκο στα πιο statement.

Αυτή τη φορά όμως, ξέφυγε από τα τετριμμένα και υιοθέτησε τα red lips! Απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει σπάνια, αλλά όταν φορά κόκκινο κραγιόν, το κάνει καλύτερα από κάθε άλλη. Σε πρόσφατο post εμφανίζεται με μαύρο φανελάκι και κόκκινα χείλη, που όπως μας ενημερώνει, πέτυχε με το κραγιόν Posh Lipstick στην απόχρωση Pop από το brand της Victoria Beckham Beauty.

To κραγιόν της θηλυκό και glossy είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τα looks μας στις γιορτές. Ακόμα και στο σπίτι μπορεί να να μας φτιάξει την διάθεση.

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.