CELEBRITIES

H Ellen Page έκανε come out ως transgender και συστήνεται ως Elliot


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2020

H Ellen Page έκανε come out ως transgender και συστήνεται ως Elliot

H Ellen Page, η υποψήφια για Όσκαρ Καναδή ηθοποιός, μέσα από μια ανάρτησή της ανακοίνωσε ότι  αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως transgender - διεμφυλική - και δήλωσε την αλλαγή του ονόματός της σε Elliot Page. Η ίδια επέλεξε να κάνει come out ως transgender μέσα από το Instagram και η είδηση έγινε αμέσως viral σε όλα τα μέσα.

Η διάσημη ηθοποιός είχε εκφράσει ότι είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Νιώθω τυχερός που το γράφω. Να είμαι εδώ. Να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Θέλω να αρχίσω να εκφράζω πόσο αξιοθαύμαστο είναι να αγαπώ επιτέλους το ποιος είμαι, για να ακολουθήσω τον αυθεντικό μου εαυτό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Portner (@emmaportner)

Μάλιστα, δεν παραλείπει να καταγγέλλει τους πολιτικούς ηγέτες που εργάζονται για να ποινικοποιήσουν την υγεία των trans ατόμων. «Όσο περισσότερο κρατάω τον εαυτό μου κοντά και αγκαλιάζω πλήρως το ποιος είμαι, τόσο περισσότερο ονειρεύομαι, τόσο μεγαλώνει η καρδιά μου και τόσο περισσότερο βελτιώνομαι. Σε όλους τους trans ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά την παρενόχληση, την εχθρότητα, την κακοποίηση και την απειλή βίας: σε βλέπω, σ’ αγαπώ και θα κάνω ό, τι μπορώ για να αλλάξω αυτόν τον κόσμο προς το καλύτερο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Portner (@emmaportner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Portner (@emmaportner)

O Elliot Page ξανασυστήνεται στο κοινό του με την νέα ταυτότητά του και είναι παντρεμένος από το 2018 με την 26χρονη Καναδή χορεύτρια, Emma Portner.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.