CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds περιγράφει το πιο επικίνδυνο και επικό love story που γεννήθηκε μέσα στο 2020


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ryan Reynolds περιγράφει το πιο επικίνδυνο και επικό love story που γεννήθηκε μέσα στο 2020

H Maximum Effort, η εταιρεία του Ryan Reynolds κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διαφήμιση για το site γνωριμιών Match, που θα λέγαμε πως απεικονίζει το 2020. Πρωταγωνίστρια στο ιδιαίτερο σποτ είναι μια γυναίκα με το ψευδώνυμο «Two-Zero-Two-Zero» και ένας άνδρας που ονομάζεται Satan. Η πλοκή εκτυλίσσεται όπως η χρονιά που σε λίγο μας αποχαιρετά. 

Τα πάντα ξεκινούν πριν από έντεκα μήνες. Ενώ ο Σατανάς κάθεται σε μια πολυθρόνα χωρίς κανένα ενδιαφέρον, έρχεται μια ειδοποίηση στο κινητό του από το site γνωριμιών, που γράφει "You're a match". H γνωριμία μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας δρομολογείται υπό τους ήχους του "Love Story" της Taylor Swift. 

Το στοιχείο που μας βάζει αμέσως στο κλίμα για όσα θα ακολουθήσουν, είναι η αρχή της γνωριμίας τους. Όταν οι δυο τους συναντιούνται κάτω από μια γέφυρα, η γυναίκα συστήνεται ως εξής: «Σε παρακαλώ, να με λες απλώς 2020».

Δείτε το video, μέσα από το οποίο ο Ryan Reynolds ουσιαστικά τρολάρει τη χρονιά που σε λίγο μας αποχαιρετά. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.