CELEBRITIES

H Sophie Turner κάνει το πιο γλυκό throwback από την περίοδο της εγκυμοσύνης της


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2020

H Sophie Turner κάνει το πιο γλυκό throwback από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood και όλοι μας θυμόμαστε τον ρομαντικό γάμο που έκαναν το 2019. Ο γάμος τους στο γραφικό Château du Martinet στη Γαλλία ήταν ένα πιο ιδιωτικό κι επίσημο γεγονός, στο οποίο ήταν ολόκληρη η οικογένεια και οι φίλους τους ενώ το σκηνικό ήταν παραμυθένιο.

Η όμορφη ηθοποιός λίγους μήνες μετά, έμεινε έγκυος και τον Ιούλιο του 2020 το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά τους την μικρή Willa. Η 24χρονη πρωταγωνίστρια, του Game of Thrones, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα  έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Los Angeles. Πλέον είναι μια γλυκιά μαμά που περνάει όμορφες στιγμές με την κορούλα της και τον σύντροφό της.

Η ίδια λοιπόν, πρόσφατα έκανε το πιο γλυκό throwback από την περίοδο που ήταν έγκυος και ανέβασε στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες από εκείνη την εποχή. Η φωτογραφία που ενθουσίασε τους fans της ήταν εκείνη που πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.