CELEBRITIES

Η δίχρονη κόρη της Kate Hudson μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2020

Η δίχρονη κόρη της Kate Hudson μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αξιολάτρευτη δίχρονη κόρη της Kate Hudson, Rani Rose ξετρελαίνει το κοινό στο Instagram. Η μικρή έγινε για ακόμη μία φορά πρωταγωνίστρια σε post στον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς της ενώ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της Rani, στην οποία η μικρή φοράει χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, ποζάροντας με νάζι στην κάμερα. Φυσικά, το αξιολάτρευτο post αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της Hudson, αλλά και της μικρής, που φαίνεται πως έβαλε τα δυνατά της για να φέρει πιο κοντά μας το εορταστικό κλίμα, που φέτος έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. 

Η Kate Hudson έχει αποκτήσει τη Rani με τον σύντροφό της, Danny Fujikawa ενώ είναι μαμά δύο γιων, του 9χρονου Bingham "Bing" Hawn και του 16χρονου Ryder Russell από προηγούμενες σχέσεις της. Η ίδια μάλιστα, πρόσφατα είχε μιλήσει για το γεγονός πως προσπαθεί να είναι "αυστηρή μητέρα" ώστε τα παιδιά της να μάθουν να τηρούν με συνέπεια διάφορους κανόνες, αλλά και τις υποχρεώσεις τους. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.