CELEBRITIES

Ο Matthew Perry είναι τρελά ερωτευμένος: Η φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του που μας θύμισε τη Meghan Markle


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2020

Ο Matthew Perry είναι τρελά ερωτευμένος: Η φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του που μας θύμισε τη Meghan Markle

Ο Matthew Perry δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του, Molly Hurwiz. Ο Perry, ένας από τους βασικότερους πρωταγωνιστές των Friends είναι πολύ ερωτευμένος, όμως ο λόγος που δημοσίευσε τις εικόνες της συντρόφου του είναι άλλος. Η όμορφη μελαχρινή επιδεικνύει το μπλουζάκι από τη νέα συλλογή ρούχων του. 

Μόλις χθες, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια σειρά ρούχων για να συγκεντρώσει χρήματα για τις προσπάθειες ανακούφισης από Covid-19. Ο 51χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη εικόνα της όμορφης αρραβωνιαστικιάς του ενώ φοράει ένα μαύρο T shirt που γράφει: "Θα μπορούσε αυτό να είναι κάτι παραπάνω από ένα μπλουζάκι;"

Η Molly τινάζει παιχνιδιάρικα τα μαλλιά της, σηκώνοντάς τα πάνω από τους ώμους της. Όσο περισσότερο κοιτάζουμε την νεαρή μάλιστα, τόσο περισσότερο μας θυμίζει την Meghan Markle. "Μόνο για δύο εβδομάδες, κυκλοφορώ μια συλλογή ενδυμάτων! Τα έσοδα θα ενισχύσουν τις προσπάθειες ανακούφισης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από τον COVID 19".

Η εμπορική γραμμή που ονομάζεται "Could This Be Any More of a Matthew Perry Merch Store?", διαθέτει μια σειρά προϊόντων που κυμαίνονται από κούπες καφέ και μπλουζάκια έως φούτερ και καπέλα μπέιζμπολ.

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.