Η εξομολόγηση της Maria Menounos για τους γονείς της που πάσχουν και οι δύο από κορωνοϊό

The Jennettes
Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020

H Maria Menounos αποκάλυψε στο podcast που κάνει ότι βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της καθώς καλείται να φροντίσει τους γονείς της. Η ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δήλωσε ότι είχε πάει στο Los Angeles για να βοηθήσει τη μητέρα της που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου.

Όμως τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο περίπλοκα, όπως εξήγησε στην εκπομπή της. «Λάβαμε μερικά, όχι τόσο καλά νέα τη Δευτέρα, ότι ο όγκος στον εγκέφαλο της μαμάς μεγάλωσε. Απλώς θα μοιραστώ μαζί σας ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία και ότι χρειαζόμαστε ακόμη τις προσευχές σας".

Η ίδια μάλιστα, συνέχισε λέγοντας, "Μέσα σε λίγες ώρες και οι δύο μου γονείς διαγνώστηκαν με κορωνοϊό. Πρώτα ήταν η μαμά μου. Όταν έφτασα, την είχαν πάει ήδη στο νοσοκομείο και μετά από λίγες ώρες βγήκε θετικός και ο πατέρας μου. Ήταν εξωπραγματικό. Και από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους βρίσκονται σε διαφορετικά νοσοκομεία". Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για το πόσο δύσκολο της είναι να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας των γονιών της και καθημερινά δίνει τον δικό της αγώνα.

«Είναι πραγματικά τρελό όλο αυτό. Προσπαθούσα να εστιάζω στο επιθυμητό αποτέλεσμα, και όχι στον φόβο μου, και αυτό με βοήθησε πολύ. Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Προσπαθείς τόσο πολύ για να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς για να δεις κάτι σαν κι αυτό να συμβαίνει. Εννοώ πως ήταν ήδη αρκετά ψυχοφθόρο όταν ενημερώθηκα για τον όγκο της μαμάς μου».

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits