CELEBRITIES

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Kate Hudson με τα τρία της παιδιά


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Kate Hudson με τα τρία της παιδιά

H Kate Hudson εκτός από μια επιτυχημένη ηθοποιός, κωμικός και επιχειρηματίας, έχει καταφέρει να γίνει εκπληκτική και στον ρόλο της ως μητέρα. Η star έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 16χρονο Ryder Robinson, τον 9χρονο Bingham Hawn Bellamy και τη 2χρονη Rani Rose Hudson Fujikawa, και πρόσφατα η ίδια θέλησε να υμνήσει τη μητρότητα με μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία πρωταγωνιστούν και οι τρεις έρωτες της ζωής της. 

Η Hudson σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της αλλά όταν το κάνει, ακολουθεί καταιγισμός από σχόλια και likes από τους 12.5 εκατομμύρια followers της στο Instagram. Η λήψη έγινε αμέσως viral και αποτυπώνει την οικογενειακή ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα πρόσωπα των παιδιών! 

Ο μεγαλύτερος γιος της είναι "βυθισμένος" στην τεχνολογία καθώς ασχολείται με το κινητό του ενώ η μικρή τον κοιτάζει με ένα αξιολάτρευτο ύφος! Ο μεσαίος αδερφός παρατηρεί τους άλλους δύο και η φωτογραφία είναι ομολογουμένως απολαυστική. Και τα τρία παιδιά φαίνεται πως απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και παρά τη διαφορά ηλικίας τους, φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μεταξύ τους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. 

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Hudson, εάν υπάρχει ένα πράγμα που της δίδαξε η μητέρα της, Goldie Hawn, αυτό είναι πως ποτέ καμία γυναίκα δεν πρέπει να μιλάει προσβλητικά για τον πρώην σύζυγό της μπροστά στα παιδιά της. "Παρά τα όσα συνέβαιναν, δεν είχα ακούσει ποτέ καμία κακή λέξη για τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα παράδειγμα, το οποίο θα ήθελα να ακολουθήσω με την ίδια επιτυχία". 

Δείτε ακόμη: 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.