CELEBRITIES

Ο Brad Pitt γίνεται σήμερα 57: Οι πιο απολαυστικές στιγμές που μας χάρισε μέσα στο 2020


Μάρθα Κουμπάνη

18 Δεκεμβρίου 2020

Ο Brad Pitt γίνεται σήμερα 57: Οι πιο απολαυστικές στιγμές που μας χάρισε μέσα στο 2020

Ο Brad Pitt γιορτάζει σήμερα τα 57α γενέθλιά του. Ναι, διαβάσατε σωστά! Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι 57 ετών. Ο ηθοποιός, που έχει κατακτήσει εκατομμύρια καρδιές με την γοητευτική εικόνα και προσωπικότητα του, αλλά και τις μοναδικές του ερμηνείες, μοιάζει με το καλό κρασί: Όσο μεγαλώνει, γίνεται και καλύτερος!

Ο Βrad κέρδισε για πρώτη φορά την αναγνώριση ως καουμπόι στην ταινία Thelma & Louise και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε ταινίες εκπληκτικές, όπως Seven, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button, Moneyball, 12 Years a Slave και Once Upon A Time In Hollywood.

Τα media τον λατρεύουν και η προσωπική του ζωή είναι από τα αγαπημένα θέματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που του έχουν χρεώσει σχέσεις και φλερτ που δεν υπήρξαν ποτέ στην πραγματικότητα. Από τη σχέση του με την Jennifer Aniston και την μέχρι σήμερα φιλία τους, στο γάμο του με την Αngelina Jolie και τα παιδιά τους, τη σχέση του με το αλκοόλ, και τη φιλανθρωπική του δράση, είναι πάντα στο επίκεντρο.

Και ο λόγος είναι πως το ίδιο το κοινό, εμείς, δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ το αθεράπευτα cool attitide και τον αέρα που αποπνέει αυτός ο άνδρας, ένας ζωντανός θρύλος.

Ο ηθοποιός έγινε κεντρικό θέμα στα πρωτοσέλιδα πολλές φορές το 2020: 

Brad Pitt and Jennifer Aniston's reunion

 Η συνάντησή του με την Jennifer Aniston στα βραβεία SAG προκάλεσε παροξυσμό στους θαυμαστές και των δύο. Οι φωτογραφίες όπου εκείνος την τραβά από το χέρι κοντά του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

jenny.gr

 

Brad and Jennifer's virtual reunion

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt συναντήθηκαν ξανά στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High», παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς. Η σκηνή, στην οποία η Jen του απευθύνεται, λέγοντας «Γεια Brad, νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;» κι εκείνος γελάει καθώς χαμηλώνει το βλέμμα, χαράχτηκε για πάντα στη μνήμη μας.

Oι φήμες για τη σχέση του με την Nicole Poturalski 

jenny.gr

Οι φήμες για τη σχέση του με το μοντέλο από την Γερμανία ήταν έντονες, ενώ οι δυο τους εμφανίστηκαν και μαζί, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

H προσφορά του σε άπορες οικογένειες

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αποδείξει με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα, και σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν έμπνευση για όλους μας.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS